LLUIR ESCOT

 

LLUIR ESCOT - DERMANDTEK ANDORRAQuan parlem d’un escot envellit, parlem normalment de l’escot de la dona que amb el pas del temps, especialment a partir dels 40 anys, es detecta l’aparició d’arrugues profundes que assenyalen especialment la zona entre els pits produint unes ratlles característiques. Normalment es pot atribuir a les maternitats, a factors genètics de tipus de pell amb tendència a la flaccidesa , dormir de costat ( i òbviament sense sostenidors) , tamany i pes del pit i en ocasions excés de sol durant els anys anteriors.

Recomanem fer tractament cada cert temps per evitar tenir una pell molt espatllada i que llavors sigui de difícil resolució. Es proposa a la pacient fer un tractament a base d’ àcid hialurònic d’ alta viscositat que injectat de forma adient, ens serveix per fer una xarxa en direcció contraria a la direcció de les arrugues o que es contraposi a l’efecte gravitacional vertical que afavoreix aquestes arrugues . Es requereixen fer diferents injeccions transversals. Prèviament anestesiem la zona amb crema d’us tòpic tot i que les injeccions son poc doloroses. Normalment son necessàries dues sessions amb un interval de dos mesos entre cadascuna d’ elles . Ajuda després que la dona a casa es faci massatge regular de la zona en la mateixa direcció de les injeccions i que es posi un sostenidor per les nits que sigui confortable per dormir , especialment recomanable en dones amb pit gran .

L ‘ efecte del tractament es molt satisfactori però malauradament dura un temps i cada any o cada dos anys cal repetir-lo .

Un altre aspecte del deteriorament del escot es l’ aparició de taques fosques o taques solars i de petites venetes o varicul.les , la cuperosi . Això te un tractament mitjançant làser , que de forma complementaria a l’ anterior , permet obtenir una pell de mes qualitat , mes juvenil i que es pugui lluir d’ escot a la següent primavera.

By |2017-01-26T11:08:29+00:00febrer 10th, 2016|Dermatologia estètica, Sin categoría @fr|0 Comments

About the Author:

lopez.gil57@gmail.com'

Leave A Comment