POLÍTICA DE PRIVACITAT

ANDERMATEK, S.L es compromet a protegir la privadesa d’aquells usuaris que visiten la seua plana web,  i a desenvolupar la tecnologia que us proporcioni l’experiència més segura a la plana web. Aquesta declaració de privadesa és vàlida per a www.dermatologiaandorra.com i regula la recollida i l’ús de dades segons la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de Protecció de Dades Personals i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016. Acceptant les polítiques de privacitat, consentiu a les pràctiques descrites en aquesta declaració.

 

DADES DE CONTACTE

El responsable dels tractaments és ANDERMATEK, S.L, amb NRC L7098771M i domicili en AVD. ESTEVE ALBERT, EDF. PRAT DE PATRONA, ESC B LOCAL 2 (AD700) ESCALDES-ENGORDANY. També pots contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades: SEGURIDAD Y PRIVACIDAD DE DATOS S.L. (FORLOPD) amb CIF B98689920, domicili en AVDA. CORTES VALENCIANAS 39, 13º C-D (46015) VALENCIA,  al correu electrónic: infodpo@forlopd.es.

 

ACTIVITATS DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

ANDERMATEK, S.L duu a terme les següents activitats de tractament:

  • CLIENTS / CLIENTS POTENCIALS: Tipus de dades: caràcter identificatiu, dades econòmiques.
  • PACIENTS: Tipus de dades: caràcter identificatiu.

 

FINALITATS

Les seues dades personals son tractades amb les següents finalitats:

  • Tramitar qualsevol sol.licitud que faci l’usuari, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a cada cas.
  • Per analitzar les necesitats, gustos i preferències de l’usuari per dissenyar i oferir el continguts, els productes i els serveis personalitzats als nostres usuaris. Per  a aquesta finalitat utilitzem galetes i altres dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades, d’acord amb la nostra “política de galetes”.
  • Per a complir les nostres obligacions legals.
  • Per a protegir i ejercir els nostres drets.

 

DESTINATARIS

ANDERMATEK, S.L comunicarà les seves dades personals a tercers quan siga necessàri per a complir obligacions legals, per prestar el servici sol.licitat (entitats bancàries o altres directament relacionats amb el responsable) o  quan hi hagi autorització expresa.

Tanmateix, no es realitzaràn transferències internacionals de les seves dades personals a tercers països o organitzacions internacionals.

 

CONSERVACIÓ

Les dades personals recollides en aquesta plana web, seràn conservades el temps que siguin necessàries per a complir amb la finalitat per a la que han sigut recollides, o el temps legal que corresponga. Vosté pot sol.licitar la supressió de les seues dades personal quan ho dessitgi.

 

DRETS

Per l’establert a la normativa vigent, l’usuari pot exercir els drets d’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, SUPRESSIÓ, LIMITACIÓ, OPOSICIÓ, PORTABILITAT  i a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades. Aquestos drets poden exercir-se a través de comunicació escrita dirigida a AVD. ESTEVE ALBERT, EDF. PRAT DE PATRONA, ESC B LOCAL 2 (AD700) ESCALDES-ENGORDANY o a l’adressa electrònica info@dermatologiaandorra.com.

L’usuari pot presentar una reclamació davant Agència Andorrana de Protecció de Dades, dirigint-se al Carrer Dr. Vilanova núm. 15, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra, quan consideri que no ha obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, o a l’adreça de correu electrònic apda.@apda.ad.

 

SEGURETAT  DE LES TEVES DADES PERSONALS

ANDERMATEK, S.L compta amb mesures de seguretat adequades per protegir les teves dades personals. A més, les teves dades únicament seràn tractades per persones o entitats someses a la deguda confidencialitat.

 

ALTRES OBLIGACIONS

És obligació de l’usuari mantenir les dades actualitzades, per això et demanem que ens avisis si s’experimenta algun canvi en les teues dades personals.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.