• micropigmentacio mugró, reconstrucció mogró, reconstrucción pezón, micropigmentación pezón, oncologia, cáncer mama, andorra
  • micropigmentacio, maquillaje permanente, maquillatge permanent, reconstrucción pezón, micropigmentación, andorra
  • micropigmentacio, maquillaje permanente, maquillatge permanent, reconstrucción pezón, micropigmentación, andorra

Micropigmentació

La micropigmentació, també coneguda com a maquillatge permanent, és una tècnica estètica que consisteix en la inserció de pigments en l’epidermis. La seva finalitat és corregir, equilibrar i ressaltar els trets facials de cada persona per embellir i rejovenir l’expressió del rostre a la vegada que aporta comoditat i elegància.

El maquillatge permanent també ajuda a corregir defectes físics que impliquen alteracions d’autoestima i/o confiança en la persona, sobre tot en aquelles persones amb cicatrius o en pacients oncològics.

Micropigmentació oncològica

Després d’una mastectomia, mitjançant la micropigmentació s’aconsegueix la reconstrucció de l’arèola o de les arèoles. En el cas de no haver-se realitzat la reconstrucció del mugró durant la cirurgia, mitjançant la pigmentació de la pell amb diferents tonalitats, s’aconsegueix crear un efecte òptic 3D que el simula.

Mitjançant la micropigmentació també s’aconsegueix eliminar les cicatrius postoperatòries periareolars i solucionar asimetries entre els dos pits.

En pacients oncològics amb tractament de quimioteràpia, es realitza densificació de les pestanyes i celles aportant així una situació de confort i normalitat al pacient.

Micropigmentació facial

ULLS

La micropigmentació Eye liner té com a objectiu aportar una mirada més expressiva, amb més vida i simular un major volum de pestanyes.

LLAVIS

Tractament per corregir imperfeccions , donar volum o simplement aplicar la tècnica full blush per donar color a la mucosa.

CELLES

Mitjançant la tècnica microblanding (pèl a pèl) s’aconsegueixen diversos efectes: camuflar una cella poc poblada, fer-la més allargada o convertir-la en més angulosa o remarcada. També s’utilitza per corregir algun tipus d’imperfecció o asimetria entre ambdues.

Micropigmentació paramèdica

DENSIFICACIÓ CAPIL.LAR

S’utilitza una tècnica específica de la micropigmentació per a aconseguir l’efecte rasurat en els pacients, simulant el creixement del cabell.

VITILIGEN

Ajuda a minimitzar el contrast de color entre la zona del cos despigmentada i el to natural de la pell. Es recomana realitzar-ho en petites zones i en diverses sessions.

DEMANI CITA ARA