• fototerapia, fototeràpia, psoriasis, vitiligen, dermatitis atopica
  • fototerapia, fototeràpia, psoriasis, vitiligen, dermatitis atopica
  • fototerapia, fototeràpia, psoriasis, vitiligen, dermatitis atopica
  • fototerapia, fototeràpia, psoriasis, vitiligen, dermatitis atopica

Unitat de fototeràpia

La fototeràpia implica l’ús de la radiació ultraviolada (com la que es troba al Sol) emesa per dispositius mèdics. Aquesta és generada d’una forma específica i controlada, per aconseguir un efecte terapèutic sobre la pell amb el mínim risc d’efectes secundaris.

Les radiacions ultraviolades de tipus UVA i tipus UVB, només poden emprar-se mitjançant dispositius mèdics homologats. Aquests són útils per nombrosos tractaments en diverses malalties cutànies inflamatòries, com per exemple, la psoriasis, la dermatitis atòpica, el vitiligen o l’alopècia areata entre altres.

L’exposició controlada a la radiació ultraviolada és un dels tractaments mèdics més efectius i segurs dins del tractament del brot i de continuïtat de malalties cròniques de la pell (com ara, la psoriasis o la dermatitis atòpica). La fototeràpia s’aplica mitjançant una cabina mèdica que emet radiació ultraviolada mentre el pacient és a dins. Quelcom similar a les cabines de bronzejat. Consisteix en un tractament amb un índex mínim de complicacions i sense risc pel pacient.

Inicialment, pel control de les malalties de la pell, és habitual que durant unes setmanes calgui realitzar diverses sessions setmanals. Una vegada aconseguida la resposta terapèutica desitjada, es procedeix a una pauta de sessions de manteniment, més espaiades. Això permetrà el control de la malaltia a llarg termini. La fototeràpia és un tractament compatible amb altres opcions terapèutiques per tractar malalties com la psoriasis o la dermatitis atòpica, com ho és l’ús de cremes o de fàrmacs orals (corticoides, metotrexat, psoralens….). Consisteix en una de les teràpies més efectives i amb millor taxa de respostes de blanquejament (psoriasis, dermatitis atòpica) i repigmentació (vitiligen), amb un perfil de seguretat i comoditat molt elevats pel pacient.

En conseqüència, a DermAndTek comptem amb una cabina d’última tecnologia Waldmann, que emet radiació ultraviolada A i ultraviolada B de banda estreta.

 

DEMANI CITA SENSE COMPROMÍS