Dr. Francisco López Gil 

Tenir cura de la nostra pell forma part de la decisió de cuidar-nos. El nostre interior està connectat amb el nostre exterior. Ocupar-se del nostre cos ens obliga a preocupar-nos de la nostra pell. Seguir les recomanacions del dermatòleg  ens proporciona salut i benestar.

Gaudir d’un millor aspecte proporciona alegria i il·lusió, fins al punt de ser un motor de salut. A DermAndTek oferim tractaments eficaços i excepcionalment segurs per a aquelles persones que volen veure’s més joves, cuidant alhora la salut i prevenint els efectes més negatius de l’envelliment.

Sobre mi

  • Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona el 1.981.
  • Especialista en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia via MIR a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona.
  • Adjunt de Dermatologia a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona amb sub-especilització en Oncologia cutània, cirurgia dermatològica i teràpia amb làser.
  • Fundador de la Unitat de Dermatologia de Centre Mèdic Teknon a Barcelona. Actualment és membre destacat de la Unitat, com a director mèdic de la mateixa. Hi col·laboren actualment un total d’onze dermatòlegs i s’hi desenvolupen tasques assistencials de les diferents àrees de l’especialitat: Oncologia cutània (en especial el seu tractament amb cirurgia), prevenció del càncer de pell, tractament no quirurgic del càncer cutani no melanoma, Dermatologia pediàtrica, Dermatologia estètica, tractaments avançats amb làser dermatològic per patologia mèdica i estètica, i tractaments actuals per malalties del cabell.
  • Fundador i Director Mèdic de la Clínica Dermandtek d’Andorra.