Què ens fa diferents?

Equip de metges especialitzats en diagnosticar i tractar les malalties de la pell, cabell i ungles i l’envelliment cutani. Utilitzem la última tecnologia mèdica en dermatologia i equips làser com la plataforma Nordlys by Ellipse i el làser CO2 fraccionat ablatiu i no ablatiu Intermedic.

Laser Nordlys by Ellipse, laser CO2 fraccionado Intermedic, unidad fototerapia, diagnóstico precoz del càncer de piel fotofinder

Què opinen els nostres pacients?

És un centre de dermatologia que requereix tot el que manca a Andorra: l’horari ampli,  et donen visita ràpida i no com a l’hospital que triguen amb sort 3 mesos per una visita, estan oberts els dissabtes i el més important la professionalitat de tot l’equip que forma part d’aquest centre. Felicitar al Dr. López i a la Isabel per curar la pell del meu fill.

Eva C.
El Dr. Dídac Barco em va fer un tractament per a treure’m unes taques de la cara. El tracte va ser immillorable; en tot moment em va explicar què feia i per què ho feia. Una setmana després del tractament no tinc ni rastre de les taques. Genial! Moltes gràcies Dr. Barco!
Marta I.

El que més valoro d’aquest centre de dermatologia a Andorra és la gran orientació que tenen cap al pacient perquè en tot moment et sents atès i seguit, des de l’inici fins molt després del tractament que et realitzen o intervenció. Són molt flexibles en quant a disponibilitat horària  i això és molt important. Efectivitat dels tractaments. El problema dels mol·luscs no se li han tornat a repetir a la meva filla des que li fan tractar amb crioteràpia.

Imma J.

Dermandtek, en quant a la meva experiència personal, destacaria, en primer lloc, la seva gran professionalitat (i ús d’alta tecnologia), bon tracte i amabilitat tan dels doctors com de la resta de l’equip. I en segon lloc, la ràpida atenció en cas d’urgència i sense haver d’esperar “mesos” per poder disposar d’una visita. Si necessiteu un dermatòleg a Andorra, no dubteu i aneu a Dermandtek.

Berta J.
He patit diverses afeccions a la pell i a la Clínica Dermandtek sempre m’han donat hora enseguida. A més m’agradaria destacar la proximitat dels metges, sempre mantenint una gran professionalitat i amb la última tecnologia. Ho recomano sense cap dubte.
Meritxell G.
Dermandtek és un centre dermatològic de primer nivell, amb professionals de renom i amb molta experiència que saben donar solucions als teus problemes de la pell i cabell.
Gemma A.