Cicatrius acne

Les marques d’acne són la principal seqüela d’un procés molt habitual que afecta la cara. La combinació del làser no ablatiu i làser ablatiu fraccionat proporciona una solució excel·lent per a renovar i allisar la pell danyada.

El làser no ablatiu fraccionat permet estimular la síntesi de col·lagen de la pell a les zones on hi ha les cicatrius deprimides secundàries de l’acne. Aquest dispositiu permet, mitjançant diverses sessions, anar emplenant progressivament els defectes de les cicatrius i homogeneïtzar la superfície cutània millorant l’aspecte de les zones tractades.

El làser fraccionat ablatiu és un làser amb un efecte més intens que l’anterior i la combinació de tots dos làsers permet resoldre marques més profundes i en pells més deteriorades.

El principal avantatge d’aquest tractament és que s’aconsegueix un molt bon resultat sense formar crostes ni ferides que obliguen al pacient a agafar-se uns dies de baixa per a la recuperació. Amb aquest dispositiu només apareix vermellor i lleu inflamació durant unes hores (habitualment menys de 6h), per la qual cosa és possible realitzar el tractament mantenint el mateix ritme de vida actiu.

Videos