Lesions vasculars

Les lesions vasculars apareixen com a signe normal de l’envelliment de la pell, com a conseqüència del dany solar acumulat des de la infància o bé com a manifestació de trastorns circulatoris o de naixença. Hi ha de totes les formes i mides. Poden ser des de les petites aranyes vasculars o telangièctasi, els punts robí, les varius, la cuperosi, les taques en “Vi d’Oporto” o els angiomes.

No es estrictament necessari tractar-les ja que no suposen un problema per a la salut, però si és antiestètic.

Hi ha diferents possibles tractaments, encara que el tractament d’elecció per la seva precisió, eficàcia i seguretat és l’ús del làser.

LÀSER VASCULAR

El làser Neodimi- YAG 1064 elimina de forma eficaç, segura i definitiva les aranyes vasculars, la vermellor permanent de la cara, les varius o els punts robí de forma selectiva respectant la pell del voltant. L’efecte s’observa als pocs dies de la primera sessió. El protocol de tractament és variable segons el tipus de lesió a tractar. Així, els punts robí o els llacs vasculars dels llavis solen desaparèixer amb una sola sessió; mentre que la cuperosi o les varius de les cames requereixen un mínim de tres sessions per a la seva eliminació completa separades cada 4-6 setmanes.

La llum polsada o làser travessa la pell del pacient transformant-se en calor afavorint l’eliminació de les lesions vasculars. El sistema de refrigeració del capçal del làser permet un tractament còmode, ràpid i sense molèsties notables.

Mitjançant aquest tractament no és necessari disminuir el ritme de vida habitual i permet la reincorporació immediata de l’activitat.

QUINES LESIONS ELIMINA?

  • Varius, varícules i telangièctasi
  • Punts robí
  • Cuperosi i rosàcia
  • Taques en Vi d’Oporto (Nevus flammeus)
  • Hemangiomes i angiomes
  • Dany solar crònic

Videos