• reafirmar cuerpo, remodelar barriga, dermatologia, andorra, barcelona, dr lopez gil

Tractaments facials amb VENUS LEGACY TM – tecnologia MP2 i VARIPULSE TM

Venus Legacy TM és una aparatologia mèdica revolucionària que tracta d’una forma segura, precisa, indolora i eficaç els efectes de l’edat sense necessitat de cirurgia.

Utilitza la tecnologia MP2 o Multipolar Magnetic Pulse que combina la radiofreqüència multipolar i els camps magnètics polsats aconseguint un augment de la temperatura de la zona tractada dens i uniforme, amb la finalitat d’estimular la fabricació de col·lagen, millorar la flacciditat i l’elasticitat, i reduir les arrugues i línies d’expressió de la cara, contorn d’ulls, coll i escot.

La tecnologia Varipulse TM proporciona una succió polsada regulable que facilita la lipòlisi efectiva, una penetració més efectiva de l’energia, i ajuda a tractar els dipòsits de greix subcutanis i la cel·lulitis.

Tratacments corporals amb VENUS LEGACY TM – tecnologia MP2 i VARIPULSE TM

Aparellologia revolucionària que fusiona les últimes tecnologies no invasives.

Amb la tecnologia MP2 o Multipolar Magnetic Pulse, que combina la radiofreqüència multipolar i els camps magnètics polsats, aconseguim tractar les diferents zones des de múltiples direccions i posicions per a estimular eficaçment la lipòlisi, induir la reducció de cel·lulitis i tensar la pell flàccida.

La Tecnologia Varipulse TM tracta de forma efectiva la remodelació corporal i la reducció de la cel·lulitis en augmentar la circulació sanguínia, treballar els dipòsits de greix subcutani i la cel·lulitis i estimular el drenatge limfàtic.

Vídeo de tots els tractaments amb Venus Legacy™

Demana més informació